Web Analytics Made Easy - Statcounter

افزایش شمار مبتلایان به کرونا در آمریکای شمالی و اروپا، سبب شد تا محدودیت های کرونایی برای کریسمس اعمال و تشدید شوند. خبرگزاری میزان – افزایش شمار مبتلایان به بیماری «کرونا» در آمریکای شمالی و اروپا سبب شد تا وعده‌ها و امید‌ها برای برگزار کردن کریمسی عادی، از بین رفت.   به گزارش «واشنگتن پست»، کاهش شمار مبتلایان به کرونا در ماه گذشته، چشم انداز داشتن کریسمسی عادی را برای سران و مردم کشور‌های اروپایی و آمریکای شمالی درانداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  اما همزمان با نزدیک شدن تاریخ کریسمس، نرخ ابتلا به شدت افزایش یافت و امید‌ها برای تاثیرگذاری سریع واکسن بیماری از بین رفت.   به همین دلیل، «آلمان» ضمن رد پیشنهاد کاهش محدودیت‌های کرونایی برای ایام کریسمس، شرایط را تشدید کرد.   هلند، دیگر کشور اروپایی اعلام کرد سخت‌ترین محدودیت‌ها را تا ۱۹ ژانویه (۲۹ دی) ادامه خواهد داشت.  بیشتر بخوانید: بحران کرونا در آمریکای لاتین  رکورد ابتلای روزانه در آمریکا بار دیگر شکسته شد رسانه‌های «ایتالیایی» پیش بینی می‌کنند، قرنطینه دیگری در راه است.   برخلاف فرانسه که کاهش محدودیت‌های کنترل شده را در نظر گرفته در بلژیک، محدودیت‌ها تشدید می‌شوند.   ضمن اینکه دیگر کشور‌های اروپایی مانند یونان نیز تمهیدات محدودکننده را پیش از کریسمس آغاز کرده اند.   کانادا و آمریکا نیز با توجه به تجربه تلخ افزایش شمار مبتلایان در پی جشن شکرگذاری، محدودیت‌های کرونایی را ادامه می‌دهند.   شواهد مربوط به جشن مذکور نشان می‌دهد که اجتماع‌های این چنینی می‌تواند شیوع کرونا را بدتر کند.   در آمریکا از زمان جشن شکرگزاری، شمار مبتلایان رشد زیادی داشته است.   اعمال محدودیت‌های کرونایی محدود به این کشور‌ها نیست و برزیل و روسیه نیز جشن کریسمس را ممنوع کرده اند.   تعطیلات کریسمس ماه هاست که به دغدغه‌ای برای متخصصان بهداشت تبدیل شده است.   این تعطیلات همیشه به شکل گسترده‌ای در اروپا و آمریکای شمالی در دو شکل جشن‌های داخلی و خارجی برگزار می‌شد.   ادامه محدودیت‌ها و اقدام‌های کرونایی در دوران کریسمس با استقبال سازمان بهداشت جهانی مواجه شده است.   انتهای پیام/ برچسب ها: حوادث بین الملل کرونا کریسمس

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا حوادث بین الملل کرونا کریسمس محدودیت های کرونایی شمار مبتلایان آمریکای شمالی محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۹۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نمک خوراکی، یک ماده شیمیایی متبلور، شورمزه و بدون بو است که اغلب از کلرید سدیم تشکیل شده است؛ سدیم موجود در نمک، به عنوان کاتیون اصلی خارج سلولی، نقشی اساسی در حفظ تعادل اسید و باز، تنظیم حجم پلاسما، انتقال پیام های عصبی و کارکرد مناسب عصبی عضلانی بدن دارد.

بیشتر بخوانید: مصرف زیاد نمک ۴ عارضه خطرناک دارد

کل نمک مصرفی روزانه افراد (شامل نمک آشکار و پنهان) می بایست کمتر از پنج گرم باشد و به دلیل فقر شدید ید در آب و خاک کشور ما و همچنین وجود ناخالصی های فراوان، از جمله فلزات سنگین در منابع نمک، همان میزان اندک مصرفی روزانه نیز باید از نوع یددار و تصفیه شده باشد؛ اما میزان مصرف نمک در کشور ما ۲ تا ۳ برابر مقدار مجاز برآورد شده است.

بر اساس نتایج تحقیقات و بررسی های علمی انجام شده، دریافت زیاد نمک علاوه بر افزایش فشار خون، اثرات زیانبار دیگری نظیر افزایش احتمال بروز سکته قلبی، سرطان معده و آسم را نیز به همراه دارد؛ همچنین مصرف زیاد نمک سبب جدا شدن کلسیم از استخوان ها و دفع آن از ادرار می شود و از همین رو زمینه ساز بروز پوکی استخوان می شود؛ بنابراین برای کاهش خطر پوکی استخوان، مصرف نمک باید کاهش یابد.

در حال حاضر برخی از تولیدکنندگان، اقدام به تهیه نمک های کم سدیم کرده اند که در آنها، بخشی از کلرید سدیم با کلرید پتاسیم جایگزین شده است؛ اگر چه اینگونه نمک ها برای برخی افراد و بیماران از جمله مبتلایان به فشار خون بالا مناسب است، اما هرگز نمی توان مصرف آنها را برای عموم جامعه توصیه کرد، چرا که استفاده از این نوع نمک برای برخی بیماران، از جمله مبتلایان به بیماری مزمن کلیه که رژیم غذایی آنها باید محدود از پتاسیم باشد، بسیار زیانبار است.

همچنین باید به این نکته توجه کرد، که تنظیم تعادل پتاسیم یکی از وظایف اصلی کلیه است و در بیماران کلیوی، امکان دفع پتاسیم اضافی خون به طور کامل فراهم نیست، بنابراین مصرف منابع پتاسیم از جمله نمک های حاوی کلرید پتاسیم، برای این بیماران مناسب نیست.

توصیه می شود برای جلوگیری از خطرات احتمالی مصرف نمک های پتاسیم، مصرف آن تحت نظر پزشک و تهیه آن از طریق داروخانه ها انجام شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229138 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • شمار دانشجویان دستگیر شده در دانشگاه‌های آمریکا به بیش از هزار نفر رسید
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • هراز و کندوان تعطیلات آخر هفته یکطرفه می‌شوند
  • محدودیت‌های تردد جاده‌ای در تعطیلات ۳ روزه اعلام شد | جاده چالوس در کدام روزها یکطرفه است؟
  • اعلام محدودیت ترافیکی تعطیلات پیش رو در جاده‌ها
  • تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی
  • اعلام ممنوعیت‌های ترافیکی جاده‌ها در تعطیلات ۳ روزه آتی/ چالوس در کدام روزها یکطرفه است؟
  • محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته اعلام شد/ این جاده ها تعطیلات آخر هفته یکطرفه می‌شوند
  • لرستان یکی از استان‌های امن در کشور به شمار می‌آید